Theelichten

De veelzijdige klassieker in verschillende formaten

Theelichten van Van Uden Kaarsen

Theelichten worden al jarenlang ontzettend veel gebruikt. Deze kaarsen worden in een blikje van aluminium geplaatst, waarna ze in een theelichthouder voor veel sfeer zorgen. De theelichten van Van Uden Kaarsen hebben een mooie, rustige vlam. In ons assortiment vindt u verschillende theelichten.

Kaarsen zorgen voor een gezellige sfeer wanneer u ze aansteekt. Onze theelichten zorgen dan ook meteen voor een sfeervolle ambiance als u ze aansteekt.

Van grote theelichten tot drijfkaarsen: ons assortiment theelichten is groot. Er zijn veel verschillende theelichthouders op de markt verkrijgbaar, zodat er altijd een passende setting gecreëerd kan worden.

Theelichten of waxinelichten?

Theelichten zijn ook wel bekend als waxinelichtjes. Deze kaars wordt vaak ‘theelicht’ genoemd, omdat ze vroeger gebruikt werden om thee warm te houden in een rechaud. Vandaag de dag zijn theelichten eerder decoratief dan functioneel. Ze worden vaker ingezet als sfeerverlichting, maar we zien deze kaarsen ook regelmatig in geurbranders.

Q-Lights theelichten

Q-Lights theelichten zijn te herkennen aan het blauwe lontje. Deze theelichten hebben een gegarandeerde brandduur van zes, acht of tien uur. De populariteit van de Q-Lights theelichten zorgt ervoor dat deze over de hele wereld branden.

Bij Van Uden Kaarsen begrijpen we waarom deze kaars zo populair is. Wij informeren u graag over onze theelichten en vertellen graag meer over welk theelicht het best bij u past.

Onze theelichten

Q-Lights theelichten van de hoogste kwaliteit. Verkrijgbaar in 6, 8 of 10-uurs.

Q-Lights normal theelichten

6-uurs theelichten
Doos 125 stuks
Ø 39 x 18 mm

Q-Lights special theelichten

8-uurs theelichten
Doos 100 stuks
Ø 39 x 23 mm

Q-Lights maxi theelichten

10-uurs theelichten
Doos 40 stuks
Ø 59 x 25 mm

Q-Light theelicht 6H

6-uurs theelichten
Zak 100 stuks
Ø 39 x 18 mm

Q-Lights theelicht 8H

8-uurs theelichten
Zak 50 stuks
Ø 39 x 23 mm

Q-Lights theelicht 10H

10-uurs theelichten
Zak 30 stuks
Ø 59 x 25 mm

Offerte aanvragen theelichten

Wilt u meer informatie over onze theelichten ontvangen of wilt u een een offerte op maat? Stuur ons een e-mail of bel ons met uw vragen of verzoeken. We reageren snel en helpen u graag verder.