Refill kaarsen

Creëer sfeer op maat met onze navulkaarsen.

Refills van Van Uden Kaarsen

Niet meer weg te denken uit de horeca: refill kaarsen! Deze kaarsen branden langer dan theelichten en zitten dan ook in een hogere cup van plastic. Doordat de cup in meerdere kleuren verkrijgbaar is, is het gemakkelijk om de sfeerverlichting aan te passen op het interieur.

Navulkaarsen zijn vooral in de horeca erg populair doordat ze minder vaak vervangen hoeven te worden. Bij Van Uden Kaarsen hebben we refills van ons horecamerk Q-Lights.

Refills van Q-Lights branden zo’n 24 uur per stuk. Deze kaarsen zorgen dus voor een etmaal aan sfeervol licht!

Combineer stijl en gemak

Refills of navullingen zorgen ervoor dat het gemakkelijk wordt om stijl met gemak te combineren. Sfeerverlichting aanpassen op het interieur of het seizoen was nog nooit zo gemakkelijk. Q-Lights refills zijn verkrijgbaar in veertien verschillende, trendy kleuren. Bovendien zijn er refillhouders verkrijgbaar in verschillende designs en kleuren. Mix en match navullingen met een houders en zorg keer op keer voor een geweldige setting.

Q-Lights Original Refills

Verkrijgbaar in veertien prachtige kleuren

Transparant

Warm wit

Rood

Limegroen

Donkergroen

Aquablauw

Blauw

Geel

Amber

Roze

Lila

Paars

Oranje

Grijs

Houders voor navullingen

De navulkaarsen kunnen gecombineerd worden met verschillende houders uit het assortiment van Van Uden Kaarsen. Deze houders kunnen ook gebruik worden voor theelichten.

  • Sparkle glass: moderne handgemaakte craquelé glazen.
  • Square ribbed glass: Een moderne robuuste glazen kaarshouder voor binnen- en buitengebruik.
  • Barlight glass: compact glas voor refills. Deze houder is facetglas met tien zijden. Dit zorgt voor een unieke weerspiegeling van het kaarslicht.
  • Coco glass: een chique en trendy glas voor refills.

Refill houders

Combineer deze houders met de refillkaarsen voor een prachtig effect.

Barlight glass

CoCo glass

Square ribbed glass

Sparkle glass

Offerte aanvragen

Wilt u meer informatie over onze refills ontvangen of wilt u een een offerte op maat? Stuur ons een e-mail of bel ons met uw vragen of verzoeken. We reageren snel en helpen u graag verder.