Terraskaarsen

Buitenkaarsen die tegen een stootje kunnen.

Terraskaarsen van Van Uden Kaarsen

Niet alleen binnen zorgen kaarsen voor veel gezelligheid. Ook buiten zorgt een kaars voor een sfeervolle verlichting. Wanneer kaarsen buiten gebruikt worden, moeten ze wel tegen een stootje kunnen.

Bij Van Uden Kaarsen hebben we daarom een groot assortiment in kaarsen die zeer geschikt zijn voor buitengebruik. Door een lange brandduur te combineren met het gebruik van stevige materialen, heeft een kleine weersverandering niet direct invloed op de kaarsen.

In ons assortiment zijn terraskaarsen te vinden die inmiddels met recht klassiekers genoemd mogen worden, maar ook opvallende eyecatchers met een hoge lichtopbrengst.

Buitenkaarsen

De Flame Lights, vlamschalen, Fire Lights en citronella Gardenlights zijn perfect te gebruiken op een terras of bij een entree. Deze eyecatchers zorgen voor een warme en verwelkomende sfeer. Deze kaarsen zijn in staat op zowel warme als koude avonden voor meer sfeer te zorgen. Iedereen weet dat een geweldige sfeer buiten voor meer klanten binnen zorgt. Dit maakt onze buitenkaarsen erg populair in de horeca!

S-Lights en U-Lights

Wie kent deze kaarsen niet? Deze klassiekers zijn bij uitstek geschikt voor het terras. Bij Van Uden Kaarsen zijn deze kaarsen verkrijgbaar in een glazen houder (U-Lights) of een kunststof houder (S-Lights). Het trendy design en de vrolijke kleuren zorgen op iedere tafel voor meer sfeer. Met deze kaarsen wordt het gemakkelijk om sfeer en gebruiksgemak te combineren. Deze kaarsen hebben een lange brandduur, zodat er urenlang van sfeervol kaarslicht genoten kan worden.

S-Lights

Terraskaars in plastic houder met een brandduur van 60 uur.

Limegroen

Aquablauw

Gekleurde sfeermakers

Deze kaarsen zien we op veel terrassen terug. De S-Lights mogen dan gebruiksvriendelijk zijn vanwege hun plastic houder, de U-Lights zijn de échte klassiekers. Deze kaarsen branden maar liefst 70 uur.

U-Lights

De klassieker bij uitstek voor gebruik op terras. Leverbaar in verschillende kleuren en designs.

Square wit

Original wit

Original rood

Original limegroen

Original amber

Original fuchsia

Original paars

Original oranje

Overige buitenkaarsen

Liever geen terraskaarsen, maar wel sfeer creëren met kaarsen? Dan hebben we bij Van Uden Kaarsen een assortiment buitenkaarsen.

Buitenkaarsen

Een fantastische sfeer creëren wordt gemakkelijker met de buitenkaarsen van Van Uden Kaarsen.

Firelight

Flamelight

Vlamschaal

Offerte aanvragen terraskaarsen

Wilt u meer informatie over onze terraskaarsen ontvangen of wilt u een een offerte op maat? Stuur ons een e-mail of bel ons met uw vragen of verzoeken. We reageren snel en helpen u graag verder.