Geurkaarsen

Prikkel uw zintuigen met heerlijke geuren.

Geurkaarsen van Van Uden Kaarsen

Sfeer en een heerlijke geur combineren: met geurkaarsen is het mogelijk. Deze kaarsen staan erom bekend niet alleen voor sfeer te zorgen door hun vrolijk dansende vlammetjes, maar ook door de heerlijke geur die de hele ruimte zal vullen.

Geef iedere ruimte een luxe en rijk gevoel door heerlijke geurkaarsen te plaatsen. Geurkaarsen zijn verkrijgbaar in verschillende geurnoten. Zo wordt het gemakkelijk om de gewenste sfeer te creëren.

Bij ieder seizoen is een passende geurkaars te vinden.

Het effect van geurkaarsen

Er is al veel onderzoek gedaan naar het effect dat geur heeft op mensen. Een lekkere geur heeft een ontspannende werking. Een plek waar het lekker ruikt, wordt als gezelliger en prettiger ervaren dan een ruimte zonder specifieke geur. Dit effect is wijdverspreid; zelfs op kantoren kan de effectiviteit verhoogd worden met een goed geurkaars. De positieve bijwerkingen van deze kaarsen kunnen op veel verschillende plekken ingezet worden.

Meer weten over onze geurkaarsen?

Van Uden Kaarsen maakt geurkaarsen alleen in private label. Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Offerte aanvragen geurkaarsen

Wilt u meer informatie over onze geurkaarsen of wilt u een een offerte op maat? Stuur ons een e-mail of bel ons met uw vragen of verzoeken. We reageren snel en helpen u graag verder.