Noveenkaarsen en graflichten

Met standaard afbeeldingen of op maat gemaakt.

Noveenkaarsen van Van Uden Kaarsen

Bij Van Uden Kaarsen hebben we een groot assortiment noveenkaarsen met standaard afbeeldingen. Een noveenkaars met eigen afbeelding bestellen? Ook dat is – zonder meerprijs – mogelijk. Noveenkaarsen worden ook wel negendagenbranders genoemd. Alle noveenkaarsen uit ons assortiment hebben een brandduur van 216 uur, wat gelijk staat aan negen dagen.

De noveenkaars wordt veel gebruikt binnen de Rooms-Katholieke kerk, maar ook op andere plaatsen komt deze kaars steeds vaker terug vanwege hun lange brandduur. Van origine worden deze kaarsen gebruikt als ondersteuning bij een gebed. Door een eigen afbeelding en tekst op de noveenkaars te laten plaatsen, kunnen deze kaarsen ook worden gebruikt ter nagedachtenis van een overledene.

De kaars geeft een intiem licht. Door het gebruik van hoogwaardige materialen hebben deze kaarsen geweldige brandeigenschappen: ze walmen en geuren niet en zullen gelijkmatig opbranden. We leveren een ruim assortiment noveenkaarsen met standaard afbeeldingen. Ook kunt u, zonder meerprijs, deze kaarsen bestellen met eigen afbeelding. Informeer naar de mogelijkheden over deze graflichten met afbeelding.

Paus Franciscus I

OLV A.D.Bijstand

Lourdes

Ook verkrijgbaar:

Onze noveenkaarsen zijn verkrijgbaar met verschillende afbeeldingen. We hebben zo'n vijftig verschillende afbeeldingen in ons standaard assortiment.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Het is ook mogelijk deze 216-uurs noveenkaarsen van 100% plantaardige olie te bestellen met een eigen ontwerp.

Meer weten over de mogelijkheden? Vul dan het contactformulier onderaan de pagina in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Godslampolie

Altijd een kaarsje branden? Dat kan met deze drie, zes of negendaagse kaarsen. Deze kaarsen zijn verkrijgbaar in een witte of rode cup. Wij adviseren u deze in een glas of lantaarn te laten branden. Deze graflichten zijn geschikt voor binnengebruik. Bent u op zoek naar godslampolie voor buiten? Dan adviseren wij graflichten.

Godslampolie

Drie, zes of negen dagen onafgebroken kaarslicht.

72 uur

144 uur

216 uur

72 uur

144 uur

216 uur

Graflichten

Met deze graflichten kunnen dierbaren worden herdacht. Ons assortiment omvat alle voorkomende afmetingen voor gebruik in lantaarns, maar ook voor los gebruik. Deze graflichten zijn uitsluitend geschikt voor buitengebruik. Bent u op zoek naar graflichten voor binnen? Dan adviseren wij godslampolie.

Graflichten

Uitsluitend geschikt voor buitengebruik.

55 uur

42 uur

60 uur

55 uur

42 uur

Gedachteniskaars met eigen ontwerp

Een graflichtje branden voor een dierbare die overleden is kan troost geven. Bij Van Uden Kaarsen maken we gedachteniskaarsen op maat.

Rouwkaarsen of gedachteniskaarsen zijn een mooie herinnering aan een dierbare. Daarom denken we samen met u na over het ontwerp. Samen maken we een gepersonaliseerde kaars die aansluit op uw wensen. Wilt u uw kaars voorzien van een foto, tekst of beiden? Bij Van Uden Kaarsen hebben we meerdere gedachteniskaarsen die gepersonaliseerd kunnen worden.

Offerte aanvragen noveenkaarsen en graflichten

Wilt u meer informatie over onze noveenkaarsen en graflichten ontvangen of wilt u een een offerte op maat? Stuur ons een e-mail of bel ons met uw vragen of verzoeken. We reageren snel en helpen u graag verder.