Offerlichten en offerkaarsen

De ideale kaars met een lange brandduur.

Offerlichten van Van Uden Kaarsen

Offerlichten worden ook wel offerkaarsen of devotielichten genoemd. Deze kaarsen worden aangestoken om een persoonlijk gebed te begeleiden in kerken of andere religieuze plekken. De devotielichten van Van Uden Kaarsen zijn leverbaar in verschillende kleuren en afmetingen.

Wereldwijd worden er dagelijks kaarsen aangestoken. Om iemand te herdenken, als begeleiding van een gebed of om toewijding te tonen: kaarslicht komt in veel religies terug als belangrijk onderdeel.

Bij Van Uden Kaarsen hebben we devotielichten en devotiekaarsen die gebruikt kunnen worden in verschillende religieuze instellingen.

Devotielichten

Onze devotielichten zijn verkrijgbaar in groot (10 uur), middel (6 uur), klein (4 uur) en speciaal (2,5 uur). Deze kaarsen worden in een plastic houder gegoten en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals rood, blauw en amber. Natuurlijk hebben we ook transparante devotielichten in ons assortiment.

Devotielichten

Verkrijgbaar in verschillende maten en verschillende kleuren.

2,5 uur

Rood, amber, blauw, transparant

4 uur

Rood, amber, blauw, transparant

6 uur

Rood, amber, blauw, transparant

10 uur

Rood, amber, blauw, transparant

Devotiekaarsen

Devotiekaarsen worden ook wel offerkaarsen genoemd. Bij Van Uden Kaarsen hebben we deze offerkaarsen in verschillende afmetingen. Deze offerkaarsen zijn zelfdovend, waardoor ze veilig in gebruik zijn. Deze kaarsen kunnen dus ook met een gerust hart gebruikt worden wanneer er niet constant toezicht is.

Devotiekaarsen

Offerkaarsen in ivoor.

1/20

14 x 300 mm

1/25

13 x 270 mm

1/15

14 x 380 mm

1/10

15 x 490 mm

1/6

18 x 570

Offerte ontvangen offerlichten en offerkaarsen

Wilt u meer informatie over onze offerlichten en offerkaarsen ontvangen of wilt u een een offerte op maat? Stuur ons een e-mail of bel ons met uw vragen of verzoeken. We reageren snel en helpen u graag verder.